o unealtă gândită și fabricată în românia îi îmbogățește pe pariorii din întreaga lume

Industria jocurilor de noroc a înregistrat creșteri constante în ultimul deceniu. Milioane de români joacă la pariuri și tocmai de aceea, numărul agențiilor este într-o continuă creștere. Însă nu foarte mulți dintre aceștia reușesc să câștige, pentru că nu știu să aleagă pariuri stabilite în urma unor analize bine justificate.

SoccerKeep este o platformă de rezultate, statistici avansate și pronosticuri matematice, generate de un algoritm care  se bazează pe timpi, număr de goluri, evoluția jucătorilor, locație și așa mai departe.

Fondatorii platformei au investit ani de zile în dezvoltarea acestui proiect, care a fost lansat în România în luna februarie a acestui an. De atunci, mii de pariori au devenit dependenți de statisticile detaliate și de ponturile unice, care au dovedit o eficiență cu totul și cu totul ieșită din comun.

Comunitatea pariorilor din România, PariuriX.com, a salutat reușitele acestui proiect, pe care l-a catalogat ca fiind o unealtă esențială pentru pariorii iscusiți din epoca modernă.

Imagine de ansamblu

Este bine-cunoscut faptul că timpul înseamnă bani. Pionierii acestui proiect au stat de vorbă cu numeroși pariori de talie mondială, de-a lungul câtorva ani de zile, pentru a afla secretele pariorilor iscusiți. Timpul a reprezentat întotdeauna o problemă pentru pariori. Analiza unei ligi sau a unei partide poate să dureze ore sau chiar zile. Din această cauză, în prezent, o mare parte dintre specialiști își stabilesc pariurile bazându-se aproape exclusiv pe statistică.clasament-paraguay

Ca să îți arăt cum poți să economisești timp, te invit să accesezi pagina de rezultate live prin SoccerKeep. Odată ajuns pe pagina principală, alege un campionat care îți este complet necunoscut. Spre exemplu, eu am ales Primera Division din Paraguay:

Aruncând o privire pe clasament, observ că Club Guarani traversează o formă foarte bună, reușind să se impună în ultimele 4 partide disputate. Însă, înainte de a începe analiza unei partide, voi încerca să-mi creez o imagine de ansamblu asupra specificului ligii. Pentru aceasta, mă voi uita peste statisticile sezonului, de unde voi încerca să culeg informațiile esențiale de care am nevoie:

La prima vedere, observ că media de goluri pe meci obținută de cele 12 echipe este de 3.3. Această cifră spune multe. Gândiți-vă că în Bundesliga, unde se marchează destul de multe goluri, media este de doar 2.8. Apoi, observ că în 83% dintre meciuri s-au marcat cel puțin 2 goluri, iar în 65% dintre partide s-au marcat cel puțin 3. Și mai mult decât atât, în 42% dintre meciuri s-au marcat minimum 4 goluri. Aceste date mă avertizează cu privire la faptul că ar trebui să mă concentrez pe pariurile care să includă un număr ridicat de goluri.statisticile-sezonului

Deși observ că numai 24% dintre partide s-au încheiat la egalitate, rămân uimit de raportul dintre victoriile de pe teren propriu și cele din deplasare. În aproape toate ligile cunoscute, cele mai des întâlnite rezultate ale partidelor sunt victoriile gazdelor. Însă, această regulă nu se aplică și în prima divizie din Paraguay, acolo unde 42% dintre partide s-au încheiat cu victoria oaspeților.

Mai departe, văd că ambele echipe au reușit să marcheze în 63% dintre partidele disputate. În Paraguay, ca și în marea majoritate a ligilor populare, cele mai multe goluri se marchează în repriza secundă. 23% dintre goluri au fost marcate după minutul 80, ceea ce înseamnă că finalurile de partidă sunt de cele mai multe ori liniștite. scoruri

Cele mai des înregistrate scoruri în această ediție de Primera Division (Paraguay) ne ajută să înțelegem mai bine cum a avut loc desfășurarea de forțe. Scorurile cele mai întâlnite au fost 2-1 și 2-2, adică partide în care ambele echipe au marcat și unde, totodată s-au marcat peste 2.5 goluri. Apoi, urmează victoriile în deplasare, prin cele 3 scoruri care s-au înregistrat, fiecare de câte 7 ori, și anume: 0-2, 1-2 și 1-3. Putem spune că în doar câteva minute ne-am format o părere destul de pertinentă despre situația din liga de top din Paraguay, chiar dacă, în prealabil, nu cunoșteam nimic despre această competiție.

Intră în detalii

Înzestrați cu noi cunoștințe, să aruncăm o privire asupra partidei pe care Club Guarani Asuncion o are de disputat împotriva lui Sportivo Luqeno. seriiDupă ce am accesat pagina dedicată partidei, urmăresc tabelul Serii actuale, care prezintă forma prin care trec cele două echipe. Gazdele vin după o serie de 4 victorii, 2 acasă și două în deplasare. Guarani a marcat în ultimele 6 partide disputate și nu a primit gol în ultimele 2 meciuri jucate în fața propriilor suporteri.

intervaleDe cealaltă parte, Sportivo nu a obținut nici o victorie în deplasare în ultimele 3 etape, deși a marcat și a primit gol în ultimele 4 partide disputate în calitate de oaspete. cine-a-marcatApoi, uitându-mă pe clasamentul intervalelor în care s-au marcat golurile, observ că nici gazdele și nici oaspeții nu se descurcă prea bine în părțile secunde ale partidelor. Acest lucru mă duce cu gândul că vom vedea goluri de ambele părți în partea secundă a meciului.

Totuși, nu pot să nu observ că Sportivo se descurcă foarte bine în primele 45 de minute ale deplasărilor. diferenteDe altfel, Sportivo a reușit să deschidă scorul în peste 83% dintre partidele jucate în deplasare, în timp ce Guarani a marcat primul gol al partide în numai jumătate dintre disputele de acasă. Astfel, ne putem aștepta la un meci de 2 pauză / 1 final sau la un pariu precum: Guarani să câștige din urmă. Secțiune diferențelor de goluri la care echipele au câștigat și au pierdut partidele ne ajută să stabilim dacă un pariu cu handicap ar putea fi rentabil.

După cum putem observa, cel mai probabil mod în care această partidă se va încheia este o victorie la limită sau un rezultat de egalitate. Totuși, cele mai sigure pariuri pentru această partidă ar fi: Gol în ambele reprize, Ambele echipe să marcheze și Sportivo Luqueno să înscrie primul gol.

Ultima oră

Comentariul meu