inedit pentru sibiu. primarul din avrig cere locuitorilor să îi facă evaluarea!

arnold klingeisPropunere inedită făcută de un edil din județul Sibiu, Arnold Klingeis, primarul Avrigului, le cere concetățenilor evaluarea activității depuse în cei opt ani de manadat.

Această inițiativă este un lucru inedit la nivelul administrației județene Sibiu. Până în acest moment niciun primar n-a solicitat opiniei publice o asemenea evaluare, având în vedere faptul că rezultatul unui asemenea demers este public.
Din primăvara anului 2008 a devenit membru FDGR Avrig, și din această poziție acesta a fost desemnat candidat din partea formațiunii germane la alegerile pentru Primăria orașului. De atunci, conduce destinele localității natale. Edilul spune că în opt ani de mandat a reușit printre altele să acceseze fonduri pentru o serie de programe naționale și europene prin care au fost realizate proiecte sociale, culturale, sportive și de infrastructură.
„Astăzi, în calitate de candidat oficial al FDGR Avrig pentru alegerile locale din acest an, port o importantă responsabilitate – aceea de a continua să aduc Avrigul pe un drum drept, prosper și sustenabil”, a spus primarul Klingeis.
Prin urmare, cetățenii sunt rugați să-și exprime ONLINE satisfacția sau nemulțumirea față de activitatea depusă în calitate de primar, pe site-ul www.arnoldklingeis.ro, până la data de 5 iunie 2016.

Ultima oră

Comentariul meu