palat-gigi-becali

Palatul lui Gigi Becali a devenit de multă vreme obiectiv turistic. Trotuarul din faţa clădirii este “bătut” de cele mai multe ori de cei care îi cer bani latufundiarului. Un sibian însă, s-a dus până la Bucureşti doar ca să facă o poză, ca mai apoi să o pună pe Facebook.

Pe langa oamenii amarati care merg zilnic in fata cladirii impozante sperand ca vor primi ajutor din partea lui Gigi Becali, in fata portilor aurite ale “palatului” au inceput sa apara si turisti care se pozeaza mandri langa proprietatea celui mai indragit afacerist roman. Deunazi, un domn bine imbracat se fotografia de zor la intrarea in curtea finantatorului Stelei.
“Am venit de la Sibiu sa-l vad si eu pe domnul Becali. Nu vreau sa-i cer ceva, doar sa dau mana cu dansul. Il admir si il apreciez. Dar puteti va rog sa-mi faceti si mie o poza cu palatul, sa-mi pun si eu pe facebook?”, ne-a intrebat un ardelean simpatic pe care l-am intalnit la “palat”.
In alta zi, un barbat in varsta care statea pe bancuta, pe Aleea Alexandru, ne-a spus o poveste amuzanta despre un cetatean cu o rugaminte incredibila pentru Becali.Acest cetatean a venit tocmai de la Sibiu, sa se pozeze cu „palatul” lui Gigi.

media_146132974767055200

“Aici vin numai oameni amarati, defavorizati de soarta, batrani bolnavi fara medicamente, parinti care n-au bani sa plateasca tratamentele costisitoare ale copiilor aflati pe patul de spital, oameni fara locuinta… Zilnic se perinda zeci de persoane prin fata „palatului”. Cateodata insa generozitatea lui Gigi le ia mintile unor romani mai slabi cu duhul. A venit unul in urma cu o saptamana, un barbat prezentabil, sanatos, fara copii sau sotie, si urla ca el nu mai suporta caldura si n-are bani de aer conditionat. Avea o locuinta intr-o zona buna a Capitalei, dar se plangea ca nu mai suporta caldura si doar Becali poate sa-i dea 1500 de lei sa-si monteze un aparat de aer conditionat. Gigi nu a venit in ziua respectiva la vila din Aleea Alexandru, dar ce credeti ca a facut zanaticul? S-a dus dupa el, in Pipera, la resedinta lui. Nu stiu ce o fi facut acolo, dar daca o fi auzit Becali de doleanta lui cred ca s-a prapadit de ras. “, ne-a povestit pensionarul.Tufarii i-au imitat pe Jack si pe Rose din celebrul film „Titanic”

media_146132976565297700

Din ciclul “intamplari fenomenale la “palat”, pe primul loc in top ramane o sceneta a Tufarilor. In urma cu ceva timp au vrut sa-i multumeasca personal binefacatorului lor pentru garsoniera cocheta in care locuiesc si in prezent, asa ca s-au dus la vila milionarului. Dupa cateva ore de asteptare, de plictiseala, acestia au inceput sa danseze si au recreat celebra scena din “Titanic” cu Jack si Rose, la prova navei.

Sursa www.wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu