un sibian a cucerit medalia de bronz la europenele de judo de la kazan
Medaliatii romani, la categoria 100 kg, de la Turneul International de Judo de la Belgrad: Daniel Natea - argint, Daniel Matei - aur si Flavius Smeu - bronz, pozeaza la festivitatea de premiere, duminica, 23 octombrie 2011. ALEKSANDAR DJOROVIC / MEDIAFAX FOTO

medaliatii romani, la categoria 100 kg, de la turneul international de judo de la belgrad: daniel natea - argint, daniel matei - aur si flavius smeu - bronz, pozeaza la festivitatea de premiere, duminica, 23 octombrie 2011. aleksandar djorovic / mediafax foto

Natea l-a învins în optimi pe austriacul Daniel Allerstorfer, în sferturi a trecut de ungurul Barna Bor, dar a pierdut semifinala cu israelianul Or Sasson, după care a dispus de Gordienko în meciul pentru locurile 3-5.
Daniel Natea aduce a treia medalie de bronz delegației României la Europenele de la Kazan, după cele două obținute de Monica Ungureanu (48 kg) și Andreea Chițu (52 kg).
Președintele Federației Române de Judo, Florin Lascău, declarase, miercuri, pentru AGERPRES, că obiectivul țării noastre la Campionatele Europene de la Kazan este câștigarea a 1-2 medalii, dar nu ar fi surprins dacă sportivii se vor întoarce în țară cu 3 medalii.
Sursa www.agerpres.ro

Ultima oră

Comentariul meu