video - începe un weekend ”anormal” de atractiv la ursus cotton pub în sibiu. super concert sâmbătă seară!

live sesion cottonUrsus Cotton Pub este cu siguranță una din locațiile care face cu ochiul amatorilor de distracție din Sibiu în acest weekend. Încălzirea se face vineri cu ”M.I.L.F Party”, pentru că sâmbătă este concert cu o trupă care i-a îmblânzit inima lui Brenciu la Vocea României.

Cu siguranță că două din cele mai interesante petreceri din oraș în acest weekend sunt la Ursus Cotton Pub. Vineri sunteți așteptați ca de obicei la ”M.I.L.F Party”. Acum să nu vă gândiți la prostii pentru că petrecerea se traduce ”Man, I love Friday”, iar de distracție se ocupă DJ XTZ, Dj Andu și MC Ionu.
Sâmbătă seară indicat este să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci. Și ca să prinzi un loc în Pub noi zicem că indicat este să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, ca să nu rămâi pe afară.

YouTube video

Ia uite ce bine cântă băieții aceștia LIVE!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu