reacția oficială a celor de la ambient după perchezițiile diicot de joi de la sibiu

ambientCei de la Ambient au trimis către Ora de Sibiu un punct de vedere oficial legat de perchezițiile efectuate de către DIICOT la sediul societății sibiene și alte locații. Perchezițiile au fost efectuate într-un dosar cu prejudiciu de peste 50 de milioane lei.

Iată ce spun cei de la Ambient:
Referitor la comunicatul de presă al DIICOT prin Serviciul Teritorial Oradea, în care se face referire la AMBIENT SA, ARABESQUE SRL, SAWA SA, MM INDUSTRY SRL, MATCRIS CONCEPT SRL, OKAPI SRL, în contextul urmăririi unui grup infracțional, dorim să facem următoarele precizări:
•    Ambient SA, în calitatea sa de agent economic prezent pe piața materialelor de construcții de peste 23 de ani, întreține uzual relații de achiziții și vânzări cu un numar foarte mare de firme, fără a avea posibilitatea de a-și verifica formal, din punct de vedere al substanței economice, furnizorii. Dimensiunea cifrei de afaceri a societății Ambient S.A., precum și diversitatea relațiilor sale comerciale fac dificilă  verificarea în profunzime sau în detaliu a tuturor partenerilor și a comportamentului fiscal al acestora, Ambient  dovedindu-se în toate tranzacțiile un partener de bună credință.
•    În cadrul procesului de anchetă inițiat de instituțiile specializate, reprezentanții Ambient SA au colaborat încă din 2013, punând cu promptitudine la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile și documentele solicitate, necesare urmăririi activității infracționale în speță. Ambient va continua să colaboreze cu toate instituțiile statului pentru soluționarea acestui caz.
Dorim să subliniem că din punct de vedere operațional și managerial, rețeaua formata din cele 11 magazine Ambient funcționează la parametrii bugetați continuând să își respecte toate angajamentele contractuale din proiectele pe care le derulează, la standardele și exigențele pe care le-a stabilit de-a lungul timpului.

Ultima oră

Comentariul meu