update foto – șase persoane au căzut în olt, la cârța. doi morți și o fetiță de doi ani resuscitată!

olt rauUn echipaj de intervenție rapidă de la ISU Sibiu intervine miercuri după amiază pentru salvarea a șase persoane căzute în apă în zona balastierei de pe Olt, de la Cârța. Doi minori de 2 și 5 ani se află printre cei căzuți în râu. Se pare că o căruță s-a răsturnat.

UPDATE 2 – Două persoane au murit

În total șase persoane au ajuns în apă după ce o căruță s-a răsturnat în Râul Olt în timp ce travesa apa pe un pod improvizat. Două persoane au decedat. Mai multe detalii și foto AICI.

UPDATE 1 – Șase persoane căzute în apă
Până la urmă nu mai puțin de șase persoane au avut nevoie de îngrijiri și să fie scoase din Olt. Este vorba de patru adulți și doi copii, care se aflau toți căzuți în apă. Copii au fost scoși deja din apă. Vorbim de un băiețel de aproximativ 5 ani și de o fetiță de un an și nouă luni, care a avut nevoie de resuscitare. Toti au fost preluați de echipajele medicale ajunse la fața locului.

ȘTIREA INIȚIALĂ
La fața locului pe lângă echipajul de intervenție rapidă, s-a deplasat și un echipaj de la SMURD pentru acordarea primului ajutor celor două persoane căzute în apă. Vorbim de o femeie și un copil, care sunt scoase din apă cu ajutorul unei bărci de intervenție, aflată în dotarea echipajului ISU Sibiu.
Deocamdată se știe că dintre cele două victime, copilul este conștient. foto: arhiva
Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu