luptați pentru sibiu! csu joacă azi al ii-lea duel cu clujul în play-off. fleșeriu are probleme de lot!

csu faniUn autocar cu aproximativ 35-40 de suporteri a plecat spre Cluj Napoca, acolo unde CSU dispută de la 19.45 meciul al II-lea din duelul cu ”U”, în sferurile play-off-ului. Sibiul are doi jucători incerți, dar Fleșeriu speră ca cei apți să aducă fericire pe chipurile fanilor și CSU să învingă.

CSU Sibiu dispută de la 19.45 în direct pe Digi Sport cea de a II-a partidă din play-off. Sibiul va fi încurajat din tribune de aproximativ 80-100 de suporteri, care cel mai probabil vor suține favoriții așa cum au făcut-o și luni pe tot parcursul meciului.
Legat de partida de azi, Dan Fleșeriu, a declarat într-un scurt interviu postat pe pagina oficială de Facebook a echipei, că vrea ca jucătorii săi să arate o determinare mai mare încă din startul partidei. Antrenorul sibian spune că sunt doi jucători accidentați, dar nu a nominalizat și care sunt aceștia. ”Îmi doresc ca astăzi să văd o determinare mai mare de la începutul jocului și să nu ne mai speriem de adversar și de atmosfera din sală și să nu îi lăsăm să se ducă la o diferență atât de mare astfel încât pe finalul jocului orice să fie posibil și să avem șansa noastră și să putem câștiga. În continuare cred că dacă ne vom impune la nivelul recuperărilor și din punct de vedere al agresivității, șansele noastre sunt egale. (..) Avem doi accidentați pe care probabil nu îi putem folosi, dar cred că toți ceilalți vor da maximul posibil ca să câștigăm meciul. (..) Știu că suporterii noștri ne vor susține indiferent dacă pot sau nu pot. Sper să ne susțină chiar din sală. Reprezintă principalul factor motivator pentru noi”, a spus Fleșeriu.
Meciul de azi de 19.45 poate să fie urmărit pe Digi Sport, de către cei care nu au ajuns la Cluj Napoca. În acest moment Clujul conduce cu 1-0 la scorul general, după victoria de luni. Foto: CSU FANS

Ultima oră

Comentariul meu