doliu în sibiu. a murit unul din cei mai apreciați crescători de ovine din românia

marcel-andreiCrescătorii de ovine din Sibiu și nu numai, sunt în doliu. Cel mai cunoscut și cel mai apreciat apărător al drepturilor ciobanilor și crescătorilor de animale din România, Marcel Andrei, a decedat marți seară, în urma unui infarct. El se afla acolo unde a slujit o viață întreagă, în mijlocul animalelor de la ferma pe care o deține în apropiere de Sibiu.

Zi tristă pentru Sibiu. Marcel Andrei, președinte al Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România și totodată unul dintre cei mai apreciați fermieri ai Sibiului, a trecut în neființă în seara zilei de marți, 19 aprilie. Un prieten apropiat acestuia a făcut anunțul chiar pe pagina de Facebook a lui Marcel Andrei. ” Domnul Marcel Andrei presedinte al asociatiei crescatorilor de ovine a decedat in aceasta seara. Dumnezeu sa il odihnească in pace” se arată în anunț.
Marcel Andrei s-a făcut remarcat în ultimii ani prin activitățile pe care le-a desfășurat din postura de Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Ovine din judeţul Sibiu și apoi din cea de președinte al Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine.
Săptămâna trecută Marcel Andrei, a fost trimis în judecată într-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Alba Iulia al DNA, acuzat fiind de folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și înșelăciune, ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată.
Chiar și așa Marcel Andrei rămâne unul dintre cei mai cunoscuți și respectați crescători de ovine din zona Sibiului.
Dumnezeu să  îl odihnească în pace!

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. a murit ciobanu’ ,dar au ramas mielusei si ieduti, canii au ramas de veche fara stapan inainte de Pasti , numaratoarea Domnului a mieluseilor si a oitelor se face incepand cu stapanul lor ,ca fiind primul berbecut din turma Domnului Isus Cristos ,la Pasti se vor manca mielusei orfani de cioban si orfani de stapan