firmele locale în impas la sibiu. rămân fără angajați și au pierderi serioase!
Foto www.sibiu-turism.ro
foto www.sibiu-turism.ro
Foto www.sibiu-turism.ro

Firmele autohtone în comparație cu firmele naționale, pierd teren în Sibiu. Cifrele arată că din păcate, începând cu anul 2014 s-a constatat că acestea au pierdut din angajați, iar cifrele de afaceri sunt în scădere, comparativ cu pierderile, care cresc.

Însă, în Sibiu s-a observat faptul că firmele naţionale pierd din ce în ce mai mult loc în faţa celor străine, în condiţiile în care rulajele românilor scad, conform zf.ro.
„În prezent, capitalul privat românesc suferă. Din 2014 şi până anul trecut aceste companii au pierdut 10% din angajaţi în judeţul Sibiu , iar cifra de afaceri cumulată a scăzut tot cu 10%. Pierderile în schimb au crescut cu 40%. Această situaţie este imaginea răsturnată a rezultatelor financiare pe care le-au obţinut companiile multinaţionale care s-au dezvoltat şi au crescut în continuare în zona de vest a Sibiului”, a spus Gheorghe Aldea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Sibiu. Cele mai mari zece afaceri antreprenoriale din judeţul Sibiu unde trăiesc aproximativ 400.000 de oameni, au împreună rulaje de circa 2 miliarde de lei (aproximativ 460 milioane de euro în 2014), venituri adunate cu ajutorul a 6.500 de angajaţi. Per total, companiile din Sibiu au rulaje de 29 miliarde lei anual. Sursa: zf.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. salarii de 2 lei, munca peste program neplatita, asta fac firmele sibiene, este normal la asa mincinosi si hoti!

  2. Normal ca isi pierd angajatii , salarile sunt cum sunt …sa nu mai vorbim de marirea lor , si iti este declarat la stat minimu pe economie. Normal ca oameni pleaca la Multinationale , companii care au cresteri salariale anuale , bonusuri , prime , benefici , asigurari si plus de asta iti este declarat la stat tot . Cine nu ar pleca ? Cand o sa-si schimbe atitudinea , si sa realizeze ca si angajtul merita anumite beneficii , si fac cresteri anuale de salar , nu sa te duci singur sa-ti cersesti salarul …atunci poate o sa fie diferit ..dar pana atunci …:)