video – porr, oficial candidatul fdgr pentru consiliul județean. fodor luptă pentru primăria sibiu!

porr fdgrForumul Democrat al Germanilor din România, a avut programată luni de la ora 14.00 o conferință de presă la sediul organizației din Sibiu. Ora de Sibiu a transmis în direct pe pagina de Facebook.

Conferinta de presaa sustinuta de dr. Paul Jürgen Porr, Presedintele FDGR și a avut ca temă candidații FDGR in alegerile locale
și o informare despre sedinta Comisiei guvernamentale mixte romano-germane pentru probleme ale minoritatii germane. În timpul conferinței de presă Porr a anunțat că el este oficial candidatul Forumului pentru președinția COnsiliului Județean Sibiu și că după alegerile locale FDRG-ul va face cel mai probabil o alianță cu PNL-ul pentru desemnarea președintelui celei mai importante instituții politice din județ. Porr a mai adăugat printre altele că Astrid Fodor va fi candidata Forumului pentru funcția de primar al municipiului Sibiu și că ”sperăm să obținem majoritate în Consiliul Local pentru a continua proiectele începute în oraș”.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA VIDEO A CONFERINȚEI DE LA FDGR

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. S-au creat 13 mii de locuri de munca. Important este ca aceste locuri de munca sa plateasca salarii bune incat omul sa nu mai aibe nevoia de a fura pentru a trai decent. Investitiile trebuie sa fie nu numai in infrastructura ci mai ales si cu prioritate in tehnologii noi cara sa incurajeze industria serviciilor. Industria de manufactura a covoarelor la Cisnadie este pe butuci. Aceasta industrie ar putea fi, de exemplu, inlocuita cu industria serviciilor R&D farmaceutice care platesc de la 1000 de euro pe luna in sus.

  2. o sa votam FDRG…nu pentru ca merita, sunt competenti si fac ceva pentru oras…doar pentru ca nu avem alternativa…ceilalti sunt si mai incompetenti, hoti si ignoranti!!!