CRIMĂ SADICĂ în județul Sibiu. Și-au ucis copilul de 4 ani și i-au dezintegrat corpul cu sodă caustică și apoi l-au aruncat într-un râu!
FOTO - Arhivă

locul crimeiUn bărbat de 44 de ani din Bârghiș, alături de concubina sa, au ucis pe fiul acesteia din urmă, în vârstă de 4 ani. Mai exact bărbatul l-a bătut pe minor, care a murit din cauza loviturilor. După aceea cei doi l-au îngropat în grădină, iar o zi mai târziu au dezgropat corpul pe care l-au pus  într-un cazan pe sobă și au turnat apă și sodă caustică peste acesta. L-au aruncat apoi în Târnava Mare.

Crimă sadică și totodată de o cruzime fără margini petrecută în urmă cu trei ani în satul sibian Zlagna din comuna Bârghis. Criminalul a fost reținut lui dimineață de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Procurorii spun că în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, comuna Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat.
”Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, la data de 17 aprilie 2016, reţinerea inculpatului Z.A. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 Cod pen. şi infracţiunii de profanare de morminte sau cadavre prev. 383 alin. 1 Cod pen. cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod pen.,  iar la data de 18 aprilie 2016 a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

VEZI ȘI: FOTO – Ei sunt criminalii care au ucis un copil și apoi l-au fiert în sodă caustică. Localnicii din Zlagna sunt ÎNGROZIȚI!

Au pus sodă caustică pentru trupul minorului
După decesul minorului L.A.V., inculpatul Z.A. a săpat o groapă în locuinţa sa unde a introdus corpul minorului, după care s-a deplasat în mun. Tg. Mureş de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.  ”La momentul revenirii la domiciliul său, inculpatul Z.A. a dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos. Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul Z.A. s-a deplasat cu autoturismul proprietate pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş unde a aruncat atât cazanul cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat”, se mai arată în comunicarea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Criminal reținut pentru 30 de zile
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale.
La data de 18 aprilie 2016 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu urmează să analizeze solicitarea de arestare preventivă a inculpatului Z.A. pe o perioadă de 30 zile.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică