a lovit un pieton pe trecerea de pietoni şi a fugit
Foto Arhivă

etilotestUn tânăr de 27 de ani din Sibiu a lovit o femeie de 77 de ani în timp ce aceasta traversa regulamentar strada la Rășinari și apoi a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost prins câteva ore mai târziu de poliție, la Cristian. La testarea cu aparatul etilotest s-a dovedit că tânărul era băut.

În data de 17 aprilie, în jurul orei 10,00, Dispeceratul IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Răşinari, o localnică în vârstă de 77 de ani, în timp ce traversa regulamentar strada Dr. Ilarie Mitrea,  a fost acroşată de un autoturism al cărui şofer a părăsit ulterior locul producerii accidentului.
Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată, iar poliţiştii au demarat acţiunile de identificare a conducătorului auto.

L-au prins la Cristian
În jurul orei 17,30, s-a reuşit identificarea şi prinderea şoferului vinovat în timp ce conducea autoturismul implicat în accident pe raza localităţii Cristian, jud. Sibiu. Este vorba despre un sibian în vârstă de 27 de ani care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu