biciclist grav accidentat pe transfăgărășan. a fost luat de elicopterul smurd!

elicopter smurdIncident grav petrecut în acest weekend pe Transfăgărășan. Un ciclist a căzut în apropiere de Bâlea Lac sâmbătă seară și a fost nevoie de elicopterul SMURD pentru transportul său la Târgu Mureș.

Un biciclist accidentat grav pe Transfăgărășan a fost transportat sâmbătă seara, din zona Bâlea (Munții Făgăraș), cu un elicopter SMURD, la un spital din Târgu Mureș, potrivit Salvamont, anunta agerpres.ro. Biciclistul este în stare foarte gravă, după ce a căzut în apropiere de Cabana Bâlea, a anunțat Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.
Transfăgărășanul este închis circulației rutiere în această perioadă a anului, din cauza pericolului de avalanșe sau a căderii de pietre. Șoseaua Transfăgărășan (92 km) este situată pe Drumul Național 7C (152 km) și leagă Transilvania de Muntenia, traversând cel mai înalt lanț muntos din România — Munții Făgăraș, prin județele Argeș și Sibiu. Foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    vai domnule ce sef capabil domniu asta de secretar,multumim lui dumnezeu ca exista asa fel de personage capabigle ca domnghia sa ,altfel ce s-ar fi facut romagnia fara ecscelengta sa?

  2. Accesul ambulantei nu a fost permis de cei care sunt responsabili cu administrarea drumului transfagarasan. Primul ajutor ar fi putut fi acordat mult mai repede.