video foto selgros construiește un magazin la sibiu, vizavi de lidl-ul din șelimbăr. când o să fie gata!

selgros 2Selgros Cash&Carry va începe în perioada următoare lucrările pentru primul magazin din județul Sibiu. Acesta va fi amenajat peste stradă de Lidl-ul din apropiere de Piața Rahovei și Dedeman.

Cei de la Selgros se vor apuca în curând de amenajarea unui magazin cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați în zona Piața Rahovei. Surse din cadrul primăriei Șelimbăr au declarat pentru Ora de Sibiu că locația va fi amenajată și inaugurată cel mai probabil în cea de a II-a parte a acestui an. selgros sibiuCei de la Selgros Cash&Carry au solicitat și obținut avizul de oportunitate de la administrația locală din Șelimbăr, iar acum sunt în plin proces de obținere a autorizațiilor pentru construirea magazinului.
Deocamdată cei de la Selgros Cash&Carry nu au făcut nici un anunț oficial legat de magazinul din Sibiu.
Selgros Cash&Carry deține 19 magazine în România. Cele 19 magazine sunt situate în cele mai locuite zone urbane ale ţării, deservind clienţii din aria respectivă.selgros 3Fiecare magazin pune la dispoziţia clienţilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite.selgros locatie 4
Urmăriți mai jos imagini video cu locul în care se va amenaja primul magazin Selgros din județul Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu