poftiți la ”retroparada primăverii”. mașini de colecție cum nu ai mai văzut, sosesc în piața mică!
FOTO arhivă

masini vechiMașini vechi și de cel puțin 30 de ani vor fi prezente în acest weekend la ”Reproparada Primăverii”, în Piața Mică a orașului. Zeci de autoturisme istorice, vor fi aici pe 16 aprilie.

Expoziţiile de maşini de epocă organizate primăvara şi toamna în centrul Sibiului au devenit deja o tradiţie. La sfârşitul săptămânii, sibienii sunt invitaţi din nou în Piaţa Mica la „Retroparada Primăverii”. Vor putea admira zeci de vehicule istorice, de la motociclete la autoturisme şi camioane, ale colecţionarilor din județul Sibiu.
Păstrând tradiţia, Filiala Sibiu a Retromobil Club România organizează, weekendul acesta, „Retroparada Primăverii”, întâlnirea colecţionarilor şi pasionaţilor de vehicule istorice.
Evenimentul va avea sâmbătă, 16 aprilie, cu începere de la ora 10.00, în Piaţa Mică din Sibiu.
Maşinile de epocă vor fi expuse până la ora 13.00 în centru, după care participanţii vor pleca într-o paradă pe principalele bulevarde ale oraşului. Şi nu vorbim doar despre maşini, pentru că în cadrul evenimentului vor fi expuse şi alte vehicule de colecţie.
La expoziţiile din anii trecuţi sibienii au putut admira peste 50 de vehicule istorice, de la Dacia 1300 sau VW Kafer și ARO IMS la piese de colecţie cum ar fi Mercedes-Benz 500 SEC, Porsche 911 sau Ford Mustang, Cadillac DeVille, dar si piese grele precum ZIL 157 sau Mercedes Unimog.

Ultima oră

Comentariul meu