video - foto: psro și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale la sibiu. geoană a întârziat din cauza lucrărilor de pe valea oltului!

geoana sibiuPartidul Social Românesc și-a prezentat miercuri candidații pentru alegerile locale de la Sibiu. Evenimentul a început cu aproape o oră întârziere pentru că președintele partidului, Mircea Geoană, a stat blocat în trafic pe Valea Oltului.

Deși evenimentul prezentarii candidatului pentru Primaria Municipiului Sibiu si pentru primariile din judetul Sibiu, trebuia să debuteze la 11.00, până la urmă totul a început aproape de ora 12.00. Președintele PSRO Mircea Geoana, impreuna cu presedintele organizatiei judetene Sibiu, Alexandru Florea, si al organizatiei municipale Sibiu, Gabriel Pitu, și-au prezentat așteptările de la alegerile locale din iunie. ”Sperăm să scoatem un scor de 6-7 la sută”, a spus Alexandru Florea.geoana 2Geoană a vorbit despre așteptările sale la nivel național, pentru alegerile din acest an.
geoana3
Iată lista candidaților pentru județul Sibiu, listă stabilită deocamdată până acum:
PRIMARIA SIBIU –   GABRIEL PITU
PRIMARIA SALISTE –  HANZU MARIA
PRIMARIA TALMACIU – MANDEA REMUS
PRIMARIA AGNITA –POPOVICI IONEL CLAUDIU
CONSILIUL JUDETEAN – BORCAN CONSTANTIN
PRIMARIA AVRIG –   SAS ALEXANDRU
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A EVENIMENTULUI PRSO SIBIU

video - foto: psro și-a lansat candidaţii pentru alegerile locale la sibiu. geoană a întârziat din cauza lucrărilor de pe valea oltului!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică