piedone și-a depus candidatura pentru primăria sectorului 4. ce zice despre tragedia de la colectiv!

piedoneDecizie poate mai mult decât surprinzătoare în București. Cristian Popescu-Piedone și-a depus miercuri candidatura pentru primăria sectorului 4. El a demisionat după presiunea opiniei publice în urma tragediei de la clubul Colectiv.

„Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost ușor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenți alături de mine au fost copiii mei: Ana și Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie și mi-a dat curajul de a merge mai departe”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.
Piedone a demisionat din funcția de primar al sectorului 4 după incendiul de la clubul Colectiv.
El anunță că va candida independent.
„Mă cunoașteți toți. Nu am fost niciodată un om de partid și nu am depins de partide. De aceea candidez independent. Înainte de toate sunt om și sunt în slujba oamenilor. Am văzut toți de ce sunt capabile partidele”, a mai scris Cristian Popescu-Piedone.
Fostul primar spune că s-a gândit „mult în ultimele luni” la cine este și ce este capabil să ofere mai departe comunității care i-a acordat „atât de multă încredere”.
„M-am gândit cum îmi pot repara onoarea de om. Voi mi-ați dat răspunsul: să continuăm împreună ceea ce am început. Mi-ați spus că vreți să vă luați primăria înapoi. Mi-ați spus că nu v-am dezamăgit și nu vreau să o fac nici acum. De ce să nu îmi pun experiența în slujba dumneavoastră? De aceea doresc să vă mulțumesc pentru sprijinul constant pe care mi l-ați arătat în ultimii 8 ani și în special în ultima perioadă, arătându-vă că nu vă părăsesc. Voi decideți dacă merit în continuare să am grijă de sectorul 4, de care îmi pasă, în care m-am născut și în care locuiesc și trăiesc. Până la urmă, este dreptul constituțional al oricărui cetățean de a candida. Și este dreptul vostru, al locuitorilor sectorului 4, de a alege. Nu este nevoie să ieșiți în stradă pentru a decide cine merită să fie primar. Este suficient să votați”, susține Piedone.wpid-mesaje-sibieni-victime-club-colectiv-4.jpg
El menționează că, după incendiul de la Colectiv, a hotărât să plece de la conducerea sectorului, iar în prezent așteaptă ca justiția să își spună cuvântul.
„Am hotărât atunci să plec pentru că era cel mai omenesc și sincer gest. Sunt și eu om și sufăr când văd suferința. Aștept ca justiția să își spună cuvântul. Am încredere în justiție. Să o lăsăm să își facă treaba. Dreptatea se dezbate în fața judecătorilor, nu în stradă sau la televizor”, mai scrie el pe pagina de socializare.
Cristian Popescu-Piedone anunță că nu va ataca pe nimeni în campania electorală. „Știu că va urma o campanie murdară, poate și cu atacuri la persoană. Eu, așa cum v-am obișnuit, nu voi ataca pe nimeni. Vor încerca să mă calce în picioare și să mă învinuiască de toate relele. Au mai făcut-o. Dar mai știu că, în fața cuvintelor urâte, faptele sunt cele care contează”, își încheie Piedone mesajul de pe Facebook, citat de agerpres.ro.

Ultima oră

Comentariul meu