vineri seară keo & alexandra ungureanu, concertează la sibiu. super eveniment la fratelli!

keoFRENCHMANIA este un proiect inițiat de Institutul francez din Romania, cu scopul de a promova limba franceză, într-un mod inedit: prin muzică. De aceea vineri seară de la ora 22.00, Keo și Alexandra Ungureanu, vă așteaptă la Fratelli în Sibiu, pentru un super concert LIVE!

Initiat de Institutul francez din Romania, FRENCHMANIA este un proiect inedit care promoveaza limba franceza gratie unor artisti romani cunoscuti care interpreteaza live cantece ale noii scene muzicale francofone.
Dupa trei editii electrizante la Bucuresti, FRENCHMANIA a pleacat incă de luna trecuta in turneu in patru orase din Romania, respectiv Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.
Asa că nu lipsiti de la un concert suta la suta live sustinut de KEO si Alexandra Ungureanu alaturi de live band-ul din care fac parte Sebastian Lazar, Mircea Horvat, Paisvant Marian, Ioan Nacu și Vladimir Pupazan.Prezintă Emilia Tudor. Concertele „Frenchmania” fac parte din campania „By the way și eu vorbesc limba franceză”, iniţiată de Institutul Francez din România cu scopul de a promova plurilingvismul și o francofonie activă, modernă.
La Sibiu concertul are loc vineri 15 aprilie, de la ora 22.00 în Fratelli, iar intrarea este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu