patru echipaje ale sibiu racing team participă la raliul sibiului 2016. ce aspirații au!

sibiu racing teamSibiu Racing Team va aborda raliul de „pe teren propriu„ cu patru echipaje: Alex Ardelean/Horațiu Baltador pe un Suzuki Swift, Rareș Tomiță/Levente Csegzy pe un Mitsubishi Lancer Evo X, Raul Badiu/Gabriel Lazăr pe o Dacia Logan și Călin Bucur/Alexandru Giușcă la bordul unui Suzuki Ignis.

Pentru Sibiu Racing Team este cea mai importantă etapă din competiția internă deoarece va evolua în fața fanilor proprii. Sibiu Racing Team propune astfel un contingent puternic, reprezentând patru din cele 73 de echipaje înscrise la startul raliului, ce va avea ca punct culminant speciala din centrul orașului, sâmbătă de la ora 18:00.
Până la ora startului, membrii echipei așteaptă iubitorii motorsportului joi, 14 aprilie, începând cu ora 19:00 în Piața Mare pentru a prezenta mașinile ce se vor alinia la startul competiției. Copiii sunt prinicipalii beneficiari ai showului programat, urmând să aibă parte de surprize oferite de echipierii Sibiu Racing Team.
Echipa sibiană se află după prima etapă pe poziția secundă în clasamentul general,  cu 64 de puncte, la 12 puncte în urma campioanei en-titre Napoca Rally Academy.

Alex Ardelean (nr.31, Suzuki Swift Sport)
După rezultatele de la Brasov, la etapa de acasă nu rămâne decât sa fim săraci în cuvinte și să trecem la fapte. Va așteptam la Super specială unde va fi cel mai frumos moment. Vă așteptăm joi în Piața Mare să vă prezentăm mașinile cu care vom concura în această etapă.

Rareș Tomiță (nr.9, Mitsubishi Lancer Evo X)
Venim după raliul de la Brașov unde am obținut un rezultat foarte bun. În prima etapă am început să învățăm mașina. Suntem încrezători că la raliul nostru de casă vom putea obține un rezultat cel puțin la fel de bun. Suntem nerăbdători să participăm la etapa aceasta.

Călin Bucur (nr.46, Suzuki Ignis Sport)
La cursa de casă, fac o schimbare a echipajului față de Brașov, în dreapta mea alăturându-se sibianul Alexandru Giușcă. O să încercăm să ne acomodăm repede, să mergem tot mai tare și să facem o figură frumoasă. Sper să ne coagulăm atât ca echipaj, cât și ca echipă, mai ales că evoluăm în fața prietenilor și a familiei. Așteptăm publicul sibian pe probe și mai ales la Super Speciala de sâmbătă din centrul orașului.

Raul Badiu (nr.7, Dacia Logan)
Fiind sibian, este evident că revenirea pe specialale sibiene reprezintă o mare plăcere și totodată și un motiv în plus de a face spectacol și livra rezultatele cele mai bune. Anul trecut luam startul cu o mașină cu 2 roți motrice și după prima zi de concurs mă aflam pe podiumul clasamentului general. Anul acesta speram să fiu la o clasă mai sus și, ideal, să mă fi aflat în lupta pentru primul loc la general, dar conjuctura este de așa natura încât voi fi nevoit să vin și la aceasta etapă cu Dacia Logan la clasa 9. Păstrând proporțiile, obiectivele sunt aceleași, respectiv să facem cât de mult spectacol se poate, pentru o Dacie Logan, și să câștigăm Cupa Dacia. Abia aștept reîntâlnirea cu publicul sibian atât în Piața Mare cât și pe probele clasice de la Paltiniș sau probele speciale de pe Transalpina.

Ultima oră

Comentariul meu