cauți un local în care te poți distra în fiecare zi de luni? la cotton pub e karaoke, cu premii pentru curajoși!

karaoke2Sibiul suferă atunci când vine vorba de locații în care să ieși lunea seara și să te distrezi cu prietenii în oraș. Există însă un loc unde mai primești și băutură din partea casei. La karaoke în Ursus Cotton Pub!

Cu siguranță că te-ai lovit cel puțin odată de această problemă, atunci când ai vrut să faci cinste prietenilor de ziua ta sau pur și simplu ți-ai dorit să ieși în oraș într-o seară de luni, iar toate cluburile sunt închise sau în cel mai fericit caz au program până pe la 22.00 sau 23.00.
Ei bine de aproape 3 luni de zile, există un pub unde poți să te distrezi și chiar să și cânți în fiecare seară de luni. E vorba de Ursus Cotton Pub, acolo unde se organizează Karaoke Party, în fiecare primă zi a săptămânii. ”De câte ori lumea caută să iasă în oraș lunea seara, nu prea sunt alternative. Practic e panică în oraș pentru că nu avem ce face, nicăieri nu se întâmplă nimic.. Ei bine de asta am vrut să contrazicem această regulă și să transformăm seara de luni, în una în care poți să cânți, să dansezi și să te distrezi la Karaoke Patry”, spune Mihai Neguș, cel care a venit cu ideea unei astfel de petreceri, iar cei de la Cotton au îmbrățișat-o fără rețineri.karaoke3
Și mai mult de atât, cei care își iau inima în dinți și urcă pe scenă și cântă, primesc premii din partea casei. ”Fiecare primește o băutură pentru curaj. Avem un repertoriu muzical foarte vast, începând de la blues și până la rock, așa că în fiecare luni de la 22.00 și până la ultimul client cu Danny Dan Jay”, mai spune Mihai.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Epicentrul distracției studenților din Sibiu este la Ursus Cotton Pub. Marțea e nebunie!
Așa că în fiecare luni puteți merge la karaoke la Cotton Pub. Rezervari se pot face la numărul de telefon 0752 26 88 66.

Ultima oră

Comentariul meu