video – foto străzi inundate și trafic îngreunat de ploaie duminică seară la sibiu

strada oltetuluiPloaia torențială pornită în după amiaza zilei de duminică la Sibiu, s-a intensificat în jurul orei 19.10 si a făcut ca majoritatea arterelor din oraș să fie acoperire de apă. Pe multe dintre ele canalizarea nu a mai făcut față, așa cum s-a întâmplat și pe strada Oltețului.

Avertizările meteorologilor cum că de azi și până luni seară vorm avea parte și în județul Sibiu de instabilitate atmosferică accentuată, s-au adeverit din păcate. Duminică după amiază ploile s-au intensificat, iar spre seară acestea au devenit aproape torențiale. În această situație canalizările de pe multe artere s-au înfundat și  une din străzile din oraș au fost inundate parțial. Așa s-a întâmplat și pe strada Oltețului, o stradă reabilitată de curând.oltetului 2
În aceste condiții și traficul din oraș s-a îngreunat și autoturismele circulă cu dificultate, așa cum se observă și din imaginile video de mai jos.

Reamintim că eteorologii au emis o atenţionare cod galben valabilă de duminică, de la ora 15 şi până luni, la ora 23, în care anunţă că vor urma ploi abundente în 16 judeţe din zona centrală şi de est a ţării, în special din apropierea Carpaţilor Orientali şi a Carpaţilor Meridionali.

În după-amiaza de duminică sunt prognozate descărcări electrice şi, izolat, intensificări de scurtă durată ale vântului sau chiar grindină.

Ultima oră

Comentariul meu