video – foto băsescu primit cu pâine și sare la lansarea candidaților pmp de la sibiu. surpriză pentru candidatul la primăria sibiu!

basescu1Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a participat sâmbătă de dimineață la lansarea candidaților PMP Sibiu pentru alegerilor locale. Liderul PMP-ului a fost primit cu pâine și sare și apaluze din partea celor peste 400 de participanți la eveniment.

Agitatițe mare la Redal Event în această dimineață. Sute de oameni din tot județul au participat la evenimentul de lansare a cadidaților PMP pentru alergerile din iunie. Lansarea s-a făcut în prezența liderului partidului, fostul șef al stalului Traian Băsescu, fiind primit cu pâine și sare la intrarea în sală.
Băsescu a fost aplaudat la intrarea în locați de participanți.basescu 2

Gligor candidează la Primărie
Unul din momentele interesante ale lansării candidaturilor de la Sibiu, a fost cel în care a fost prezentat candidatul pentru primăria Sibiu. Astfel fostul șef de la DJS Sibiu, Ioan Gligor, a fost prezentat ca fiind omul în care PMP-ul își pune speranțele pentru a câștiga primăria Sibiu. ioan gligor”Vrea să vă spun că m mentalitate de învingător. (..) În campania electorală nu o să vin cu idei fanteziste sau ca să vând iluzii. Eu știu bine Sibiul pentru că m-am născut în acest oraș. (..) Vreau să vă spun că eu nu candidez așaca să mă aflu în treabă și am să mă implic total pentru binele acestui oraș”, a spus printre altele Gligor.

Băsescu, mesaj pentru generația Facebook
În discursul său Băsescu a mărturist că Sibiul este de fiecare dată un oraș în care revine cu plăcere și ”un oraș unic”. Șeful PMP-ului a mai opinat că este timpul ca generația Facebook să vină la putere și această generație poate da lovitura la alegerile locale din această vară. ” Vreau să spun că PSD și PNL sunt partide care şi-au atins obiectivele de ţară, dar în acelaşi timp cele două auto numite mari partide sunt profund afectate de corupţie, ineficienţă administrativă și de obiceiul de a pune pe prim plan clientela politică în loc de a pune comunitatea și statul. Ori nimeni nu mai crede că aceste partide ar putea scăpa de năravurile lor”, a mai declarat Băsescu.

YouTube video

Video: adevărul.ro

Ultima oră

Comentariul meu