12924399_1781570145405359_5806981195207465935_n

Cel mai aşteptat moment al săptămânii, finalul ei, a venit! Pregăteşte-te de două zile şi jumătate de relaxare totală! Cele mai tari petreceri sunt la Fratelli și Cotton Pub.

La Fratelli e weekend nebun
Cele mai tari petreceri încep de vineri seara şi continuă şi sâmbătă. În Fratelli vine direct din Capitală, Ruky Deejayunul din cei mai apreciaţi DJ din România la ora actuală şi rezident la Fratelli în Bucureşti de mulţi ani. Ruky promite două seri cu muzică bună şi multă distracţie, aşa că eşti aşteptat în club. Intrarea este liberă, dar o masă se poate rezerva la 0748111893.

Distracţie maximă şi la Cotton Pub
Petreceri până în zori de zi se ţin şi la Ursus Cotton Club. Vineri este M.I.L.F Party, iar sâmbătă este ”Just an Ordinary Saturday” Party. Cei de la Cotton promit două seri care se vor încheia mai mult ca sigur dimineaţa în zori, iar muzica va fi altfel ca de obicei, adică şi mai bună! Dacă vrei să fii sigur că ai o masă o poţi rezerva la 0752268866. Mai multe detalii găsești AICI!student partyCu siguranţă o să fie două seri cel puţin la fel de antrenante ca şi marţi la „Student Party”.

YouTube video

Ce mai putem face în oraş
Lucreţia Ciobanu este omagiată în cadrul unui Festival-concurs. Se va desfăşura la Sala Transilvania de la ora 18, vineri seara. Detalii aici.

Oameni obişnuiţi” se joacă tot vineri seara, dar de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Detalii despre spectacolul de Gianina Cărbunariu aflaţi de aici.

Teatrul Gong îi aşteaptă pe cei mici la Atelierul de Meşterilit sâmbătă dimineaţa de la ora 10 şi ora 12. Informaţii despre eveniment aici.

Ora 18 este dedicată tot copiilor. La Teatrul Gong va începe sâmbătă piesa „Prinţesele spion”. Despre ce este vorba în piesă aflaţi de aici. Acelaşi spectacol se va juca şi duminică dimineaţa de la ora 11.

Încurcă-i drace!” este un spectacol ce se va juca în ambele seri de week-end. Şi sâmbă şi duminică piesa va începe la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Detalii aici.

Gaşca de râs” este un spectacol interzis tinerilor sub 18 ani. Reprezentaţia se va ţine pe Strada Faurului nr. 19. Detalii aici.

Până în 14 aprilie Cinema Arta a pregătit filme noi. Aici găseşti programul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică