hoţi de lemne la sibiu! poliţia a mai prins unul
Foto: arhivă

lemne

În cadrul activităților desfășurate de polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Orlat în vederea prevenirii faptelor antisociale, a fost depistat pe raza localității Poiana Sibiului un bărbat care transporta material lemnos.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, domiciliat în Săliște, transporta cantitatea de 3,19 mc material lemnos (molid) fără a deține documentele legale necesare.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Depozitului O.S. Valea Frumoasei Săliște.

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Il prinde pe unul cu caruta si il da in ziare dar cel care fura cu camionul sau mai bine zis racoanta nu il vede nimeni cei cu masini sant buni prieteni si cunostinte cu padurarul si politisti normal ,cand este un control stau prin parcari cei cu racoantele pe ei nu-i controleaza nimeni acolo sant furturi mari nu cel cu o caruta dna Ana Maria Neacșu?????

  2. omul a furat o caruta de lemne ….dar firmele austriece cand fura un sfert de padure din Romania … de ele de ce nu scrieti ?!!!!! sau nu mai avem nici mass media libera in ziua de azi ?!!!! acuma cica nu mai sunte-ti manipulati sau cumva da ?!!!

  3. Frumos articol, Ana Maria Neacsu de ce nu faci o investigatie privind trasnportul materialului lemnos de la Gura Raului…. sa vezi ce articole frumoase vei face.