video exclusiv - wizz air a decis când va introduce următoarele destinații de la sibiu. de ce depinde totul!
FOTO: arhivă

aeroport sibiuDupă ce a introdus patru noi rute de pe Aeroportul din Sibiu, Wizz Air ia deja în considerare suplimentarea zborurilor pentru aceste destinaţii, dar şi introducerea altora noi.

Acestea nu vor fi puse în practică mai devreme de 2017, şi până la luarea deciziei trebuie îndeplinite mai multe condiţii.
CITEȘTE ȘI: De ce Wizz Air nu a ales curse spre Roma, Paris sau Barcelona
Vom monitoriza rezervările pentru aceste 4 noi rute(Nuremberg, Munchen Memmingen, Milano Bergamo şi Madrid) şi vom vedea cum evoluează, dacă se îndreaptă către aşteptările noastre, le depăşesc sau dimpotrivă. Vom evalua şi noi rute, în funcţie de cerere dar şi de costurile ce implică deschiderea de noi destinaţii. Aici trebuie să existe un echilibru. În acest process de luare a deciziilor luăm în considerare şi aeroporturile cu care lucrăm. Pentru că aşa cum putem deschide noi rute la Sibiu, avem oportunitatea să le deschidem oriunde altundeva în România sau Europa. Aşa că aceasta este o problemă dinamică pentru noi, ceea ce vă pot spune este că vom continua evaluările”, a declarat în exclusivitate pentru oradesibiu.ro Gyorgy Abran, şeful departamentului Comercial Wizz Air.

VEZI ȘI: Wizz Air și Aeroportul Internațional Sibiu ANUNȚĂ NOI RUTE spre destinații de mare interes! (VIDEO-FOTO)
Numărul zborurilor către Londra, de pe Aeroportul Sibiu, vor fi şi ele suplimentate după ce Wizz Air îşi va deschide baza de la Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=LZ2_4A_Q_Po” splash=”https://i.ytimg.com/vi/LZ2_4A_Q_Po/maxresdefault.jpg” caption=”Declaratie exclusiva Wizz Air pt Ora de Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu