ilie carabulea îl acuză pe un șef de la banca națională că i-a devalizat banca carpatica. prejudiciul este imens!

ilie carabuleaAfaceristul sibian Ilie Carabulea îl acuză pe Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din BNR, că i-a pus pe butuci banca pe care acesta o deține.

Scandal urias la Banca Nationala a Romaniei (BNR). Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din BNR, este acuzat de Ilie Carabulea ca a devalizat Banca Carpatica, impreuna cu trei directori ai bancii, prejudiciul ridicandu-se la 1.5 milioane de euro, anunta hotweek.ro.
Omul de afaceri Ilie Carabulea i-a facut plangere penala de abuz in serviciu lui Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din BNR. Motivul? Acesta ar fi permis devalizarea Bancii Carpatica.
Totodata, Ilie Carabulea a depus plangere la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si impotriva celor trei directori ai Carpatica. Carabulea acuza un prejudiciu de 1.5 milioane de euro.
Avocatul lui Ilie Carabulea, Cătălin Dancu, a spus marți, la Antena 3, că a depus plângere penală împotriva lui Nicolae Conteză, pentru că au date oficiale, cifre și corespondențe, potrivit cărora prezentantul nu a luat nicio măsură pentru a opri ”jaful de la Banca Carpatica”.
”Avem documentele oficiale, date, cifre, corespondență prin care Cinteză, deși cunoaștea situația gravă din bancă, putea, dar nu a luat nicio măsură legală pentru a opri acest jaf din Banca Carpatica. Rapoartele care au fost transmise și lui Cinteză au fost făcute de departamentul Antifraudă al Băncii Carpatica la solicitarea BNR”, a spus avocatul Cătălin Dancu, marți, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3. De asemenea, ”avem documente și dovezi că timp de un an, Cinteză a fost informat despre aceste scurgeri de bani, cheltuieli abuzive făcute de conducerea și nu a luat nicio măsură”, susține Dancu.
Mai mult, Nicolae Conteză l-ar fi amenințat de Ilie Carabulea și pe fiul acestuia, pentru a-i determina să plece din acționaritul băncii, mai susține apărătorul lui Carabulea. Sursa: hotweek.ro

Ultima oră

Comentariul meu