foto – polițist din sibiu cercetat pentru că ar fi fumat în mașina poliției. poate să ia amendă!

masina politie radar sibiu (5)Un polițist de la Serviciul Rutier Sibiu va fi cercetat disciplinar și riscă primirea unei amenzi contravenționale pentru că ar fi fumat într-un spațiu public, respectiv într-o mașină cu aparat radar a poliției.

Un cititor a trimis pe pagina de Facebook de la Ora de Sibiu, mai multe fotografii surprinse în după amiaza zilei de 5 aprilie 2016, în Bulevardul Victoriei din Sibiu. În acestea se observă cum un polițist aflat într-o mașină neînscripționată a Poliției Sibiu și dotată cu aparat radar, stă cu o țigară pe care a aprins-o în prealabil și a fumat-o, fără să coboare din autoturism.masina politie radar sibiu (2) ”Uitați cum stă poliția la pânda cu radarul si polițistul fumează în mașină”, ne-a transmis cititorul care ne-a trimis și aceste fotografii.masina politie radar sibiu (1)

Cazul cercetat de politie
Cei de la IPJ SIBIU au vizualizat fotografiile și s-a decis începerea unei cercetări disciplinare împotriva polițistului respectiv. ”În acest caz se vor dispune verificari și dacă se impune o să fie sancționat contravențional pentru nerespectarea legii 15/2016”, a declarat Luciana Lazăr (Balteș), purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Cu faptul ca fumeaza in masina n-am nici o problema, legea aia e chiar aberanta.
    Dar pentru parcare nu ia amenda?

  2. E o tigara…lasati textele la o parte. Sa respecte legea… aas cum cer ei oamenilor.
    Ofiterii si Agentii de circulatie de la mun Sibiu sunt aroganti, nepoliticosi si needucati. Este o rusine pentru acest oras cu asemenea politisti.

    1. fa-ti un control oftalmologic, siner, ai prbleme ori cu vederea ori esti perceptia congnitiva.
      bine punctat Mihai privitor la parcarea autospecialei de la Ministerul de Interne…dar legea asta anti fumat este foarte necesara si utila, mai plimbati-va si prin alte tari europene. dar asa suntem noi, mai catolici ca Papa