talharie_-_furt_telefon

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în satul Mag, județul Sibiu, este cercetat penal de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
În data de 4 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu – S.R.P.T. Braşov, au fost sesizaţi de către un minor de 12 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Staţia CF Sibiu cu intenţia de a se deplasa la domiciliu, cu trenul, a fost acostat de o persoană necunoscută, care, prin ameninţare l-a deposedat de un telefon mobil în valoare de 200 lei.
Echipă operativă a Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu a reușit, la scurt timp, identificarea unui bărbat bănuit de săvârșirea acestei fapte.
Bănuitul, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și ulterior, Judecătoriei Sibiu care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În cadrul anchetei, polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului.
Cercetările în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu