DEZVĂLUIRI noi despre BĂTAIA în care baschetbalistul american Michael HARRISON a fost implicat. Ce spune cel cu care a intrat în conflict!

harrisonIncidentul avut loc în noaptea de 26 spre 27 martie și în care a fost implicat baschetbalistul american Lee Harrison, ar fi pornit conform celui cu care acesta a intrat în conflict de la faptul că jucătorul lui CSU Sibiu ar fi depășit limita bunului simț și ar fi hărțuit câteva domnișoare prezențe în locație. Nicu Vasiu (foto dreapta) spune că Harrison (foto stânga) ar fi încercat să îl lovească mai întâi.

Conform celor povestite de cel cu care Michael Lee Harrison a avut efectiv o încăierare fizică, înainte să se ajungă la conflict, baschetbalistul american s-ar fi luat de mai multe persoane prezente în club, respectiv de mai multe cliente din locație. ”Era beat și i-am spus să lase în pace fetele și soțiile prietenilor cu care eram în club pentru că efectiv le hărțuia. Le lovea cu palma peste fund și le trăgea de păr, fără să îi pese că acestea erau cu soții lor lângă ele. Efectiv trăgea de ele.. Sunt cel puțin patru femei care pot depune oricând mărturie și să povestească ce le făcea și cum le-a tratat acest baschetbalist”, a povestit Nicu Vasiu.
Tânărul a povestit și cum s-a ajuns la scandalul în urma căruia el ar fi fost nevoit să riposteze în disputa avută cu baschetbalistul de la CSU Sibiu. ”Acest Harrison a venit spre mine și prietenii  cu care eram. I-am spus că nu e ok ce face și să ne lase în pace prietenele și soțiile. În acel moment mi-a pus mâna în piept, iar eu am ripostat și am pus și eu o mână în pieptul lui și l-am atenționat să se calmeze și să ne lase în pace pentru că noi am venit în club să ne distrăm, nu să ne terorizeze el pe acolo. Imediat după ce mi-a pus mâna în piept și eu l-am contrat, a încercat să mă lovească peste față și cred că și reușea dacă nu era mort de beat. Eu m-am ferit și m-a atins cu palma pe la ureche și am ripostat. Doar nu era să stau să mă bată și să mă lovească”, a povesit acesta pentru Ora de Sibiu.
Vasiu spune că Harrison, înainte de incident, ar mai fi avut și alte altercații verbale cu alți clienți din club. E”u am aflat abia după conflict. Au venit la mine și alți clienți să îmi zică cum că și de prietenele lor s-a luat și nu i-a păsat că fetele sunt însoțite”, a mai povestit acesta.harrison poza

Harrison nu era singur în club
Nicu Vasiu spune că el a acționat în legitimă apărare și că niciodată nu a mai avut parte de un astfel de incident. ”Niciodată nu am avut conflict cu nimeni în oraș sau în cluburi. Cine mă cunoaște știe că nu sunt un scandalagiu. Nu puteam să stau să mă lovească. Eu nu băusem nimic în seara aceea și eram perfect lucid. Nu era singur la Fratelli. Mai era cu un coleg care era și el la fel de băut, dar acela a fost în regulă”, a mai povestit acesta.
Tânărul spune că în zilele care au urmat acestui incident a fost contactat atât de apropiați ai clubului CSU Sibiu, cât și de o persoană din conducerea echipei.  Vasiu spune că nu se simte vinovat de cele întâmplate și că Harrison ar trebui să răspundă pentru faptele sale. ”Trebuie să știe lumea ce s-a întâmplat și să răspundă pentru faptele sale. Ce sportiv de performanță e el, dacă se îmbată și face astfel de lucruri? Din câte știu eu după trei zile el a avut meci… Cum să te îmbeți în halul în care era și apoi să mai poți să faci performanță?”, a mai opinat Nicu Vasiu.

VEZI ȘI: Un baschetbalist de la CSU Sibiu s-a luat la bătaie într-un club din oraș. A ajuns la de urgență la spital!

Nici o reacție de la CSU Sibiu
Ora de Sibiu a solicitat încă de luni un punct de vedere oficial din partea clubului CSU Sibiu, legat de acest incident în care a fost implicat jucătorul american, dar până la ora publicării acestui al II-lea articol (marti 21:40), reprezentanții clubului nu au răspuns cererii noastre.
Reamintim că după acest conflict Lee Harrison a avut nevoie de îngrijiri medicale și a mers la Urgența Spitalului Județean Sibiu. Mai multe detalii despre acest conflict și diagnosticul pus de medici, găsiți AICI!

Ultima oră

Comentariul meu