cu clujul sau cu craiova? csu îşi decide azi singură adversarul din play-off!

Sibiul si Craiova evolueaza pentru ultima data fata in fata, inainte de play-off.  Daca Sibiu invinge, cele doua echipe se vor duela si in play-off, iar daca Craiova invinge, atunci CSU va juca impotriva Clujului.

image

Înainte de meciul cu SCM U Craiova, Dan Fleșeriu și Will Paul au făcut următoarele declarații:
“Urmează un meci care, în mod normal, teoretic, ar fi trebui să îl câștigăm, dar după ultimele victorii ale celor din Craiova, în meciurile cu Oradea și Steaua, se pare că vom avea un meci extrem de greu. Vom vedea care sunt calculele, după meciurile de sâmbătă. Vom știi cine și cum își dorește să își aleagă echipele din PlayOff. Craiova cred că poate să bată pe oricine și au demonstrat lucrul acesta. Dacă vor veni cu efectivul complet, într-adevăr vom avea duminică un meci spectaculos. Și noi putem bate pe oricine, și noi am demonstrat asta, mai puțin pe Oradea. Sper că vom juca de-adevăratelea, sala va fi plină iar publicul ne va susține. Eu aș prefera să terminăm faza a doua a campionatului pe locul IV sau VI,  mai bine decât pe locul V. Fie să jucăm având avantajul terenului propriu, fie să nu întâlnim, în cazul în care ne calificăm în semifinale, echipa de pe locul întâi”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
”Abia așteptăm să jucăm cu Craiova pe teren propriu. Am jucat foarte bine în ultimul meci cu ei, de la noi acasă, și sper să repetăm jocul bun și de această dată. Trebuie să continuăm să dăm totul pe teren, așa cum am făcut în ultimele meciuri încheiate cu victorie pentru noi. Am conștientizat cu toții importanța apărării și pe aceasta va trebui să ne concentrăm. Cu siguranță vom avea nevoie de sprijinul publicului, de care ne bucurăm la fiecare meci de acasă. Suporterii au făcut diferența în meciul puternic pe care l-am avut cu Mureșul, acum două etape. Au făcut diferența și la Cluj, acolo unde au venit  în număr mare. Suporterii au toată aprecierea mea. Ei reprezintă un mare avantaj pentru noi. Ne place la nebunie să-i avem alături, să ne încurajeze și să ne împingă de la spate. În echipă toată lumea e în regulă, poate puțin obosită, dar ne recuperăm iar duminică vom fi pregătiți. Ne bucurăm că mai avem doar două meciuri în sezonul regulat, sperăm să terminăm într-o notă pozitivă, cu două victorii, și vom vedea pe ce loc ne vom califica în PlayOff”, a spus Will Paul.
Partida incepe la ora 19.45 si este in direct pe Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu