vrei sa lucrezi la pompieri? isu sibiu anunta ca scoate la concurs mai multe posturi!

ISU SIBIU a anuntat zilele trecute ca scoate la concurs un numar de noua posturi vacante. Doritorii se pot inscrie la concurs.

image

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu,  organizează, în conformitate cu prevederile art. 40, alin. (1), lit. c din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 665/2008 privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare şi în baza aprobării conducerii Ministerului Afacerilor Interne, concurs/examen în vederea ocupării a 9 posturi de execuţie vacante, prin rechemarea în activitate a cadrelor militare în rezervă provenite din rândul poliţiştilor şi cadrelor militare ale Ministerului Afacerilor Interne.
Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor au fost făcute publice prin pagina oficială de internet a instituţiei www.isusibiu.ro şi afişare la avizierul inspectoratului.
foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu