grevă generală la primărie, prefectură și consiliul județean. aeroportul nu funcționează, iar autobuzele tursib nu circulă astăzi!

primarieAtenție mare dacă aveți treabă astăzi dis de dimineață în oraș. Principalele instituții publice nu funcționează din cauza unei greve generale a angajaților, nemulțumiți de condițiile de lucru și de salariul mic.

Toate instituțiile importante din oraș nu lucrează astăzi datorită unei greve generale. Ușile primărie, Prefecturii și Consiliului Județean rămân închise pe perioadă nedeterminată, iar angajații acestor insituții spun că se strâng în Piața Mare ca să protesteze pentru că sunt nemulțumiți de condițiile de lucru și salariile mici.
Și la Aeroport este de asemenea grevă generală. Nici un avion nu aterizează și nu decolează de pe pistă, toți angajații refuzând să mai lucreze. Și la Tursib cei ce lucrează aici au anunțat dis de dimineață conducerea instituției că nu vor să lucreze și intră și ei în grevă, așa că autobuzele nu circulă prin oraș. În aceste condiții singura posibilitate de transport rămâne taxiul. Greva generală durează normal conform sindicaliștilor între 8.00 și 8.01.

Sunteți panicați? Stați liniștiti! E 1 aprilie! 🙂
Stați liniștiți e 1 aprilie! Aveți grijă să nu fiți păcăliți încă odată astăzi. Nici o instituție nu este în grevă, iar informațiile din acest material sunt o MARE PĂCĂLEALĂ de 1 APRILIE! Să aveți o zi frumoasă!
ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFELT ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE! 🙂

Ultima oră

Comentariul meu