video - csu a fost miercuri ca ”în totdeauna peste u” și a învins la cluj! vezi ultimele minute ale meciului!

calotaCSU Sibiu s-a impus în meciul disputat în deplasare împotriva celor de la U Cluj. Sibienii au învins cu 74 -81 (23 – 19 17 – 17 11 – 24 23 – 21) și are grației acestei victorii mari șanse să termine pe locul 5 înainte de play-off.

Sibiul a obținut una dintre cele mai importante victorii din acest an și a făcut-o în stil de mare echipă și pe terenul unei grupări care aspiră la titlu de campioană și care este totodată rivala tradițională a grupării lui Fleșeriu, în campionatul național de baschet masculin.
CSU s-a deplasat la Cluj montată să le ofere fanilor săi prilejul de a cânta la unison la final,  celebrul refren ”în totdeauna peste U”, iar la final lucrurile chiar așa au și stat. Clujul a fost  în ”joc de glezne” în special după pauză, când nu a mai reușit ca să țină pasul cu jucătorii lui Dan Fleșeriu. Gazdele au condus cu 40-36 la pauza mare, dar ultimele două sferturi nu le-au fost prielnice. CSU a reușit să facă un sfert trei excelent și s-a îndepărtat pe tabelă îndeajus încât să nu le mai permită gazdelor să recupereze handicapul. S-a terminat 74-81, iar ceea ce părea acum 3-4 etape doar un vis frumos, respectiv șansa de a termina pe 5 înainte de play-off, este la îndemâna sibienilor. CSU trebuie însă obligatoriu să învingă duminică de la 19.45, acasă pe SCM UCraiova și să spere la un pas greșit al celor de la BC Mureș, în meciul pe care aceștia îl au chiar cu U Cluj.
De remarcat revenirea importantă a lui Calotă (foto – CSU FANS), jocul căpitanului fiind extrem de important în economia obținerii acestei victorii de la Cluj.

U Cluj:
Dikes 32, Todic 4, Pasalic 9, Adamovic 7, Baciu 2, Kalnichenko 2, Torok 6, Zigeranovic 5.

CSU Sibiu:
Hardy 21, Gilbert 14, Calotă 11, Paul 10, Harrison 9, Lalovic 8, Tincu 6, Cioacătă 2.

Fleșeriu: ”Am câștigat meciul în sfertul trei în primul rând datorită apărării”
”Echipele sunt în etape diferite de pregătire. Noi ne pregătim de final de campionat, Clujul nu este tocmai în vârf pentru că pentru ei urmează Cupa României și doar apoi se pregătesc de Play-off. În opinia mea, Clujul are o echipă foarte bună și rămâne în lupta pentru titlu. Noi am câștigat meciul în sfertul trei, în primul rând datorită apărării, nu neapărat pentru că am marcat. Apărarea a fost bună și cu aceasta i-am surprins, mai ales că nu am jucat cu conducătorul nostru de joc, Mijajlovic. Astăzi a jucat puțin, pentru că a suferit o accidentare”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU după meciul de la Cluj.

Super galerie la Cluj
CSU Sibiu a fost însoțită de o galerie formată din 40 de fani, care au făcut deplasarea la Cluj și i-au susținut frenetic pe favoriții lor. La final bineînțeles că aceștia au cântat atât de mult iubitul refren ”HAI CSU, în totdeauna peste ”U””. Urmăriți mai jos ultimele 4 minute ale partidei câștigată de sibieni la Cluj Napoca.

Ultima oră

Comentariul meu