teren maracinis

Consilierii locali au hotărât într-o şedinţă anterioară că impozitul pentru terenurile intravilane neîngrijite va creşte cu până la 500%. Acum trebuie să hotărască cum se stabileşte că un teren este neîngrijit. Aşa că s-a redactat un proiect de hotărâre care spune că:

„Terenul neîngrijit reprezintă terenul care, deşi se află într-un cartier construit şi locuit, este în stare de paragină, acoperit de buruieni, părăsit-abandonat, insalubru, neîngrădit,împrejmuirea este neîntreţinută-nereparată, pe care nu s-au efectuat lucrări de prelucrare a solului, nu a fost cultivat sau amenajat peisagistic sau pe care sunt abandonate deşeuri(din construcţii, vegetale, gunoaie, orice tip de depozite necontrolate, etc.)”.

Despre decizia de mărire a impozitelor cu 500 la sută CITEŞTE AICI

Poliţiştii locali şi angajaţii Primăriei cu atribuţii în acest sens sunt cei care vor identifica terenurile ce corespund descrierii din hotărâre, ca mai apoi să redacteze o fişă de evaluare. Proprietarul terenului va fi notificat să îmbunătăţească aspectul terenului intravilan, iar dacă după termenul pus la dispoziţie nu va face acest lucru, printr-o hotărâre de Consiliu Local impozitul pe teren va fi majorat.

Ultima oră

Comentariul meu