foto – tinerii liberali s-au întâlnit la cafenea politică cu femei de succes din sibiu

femeie de succesTNL MUNICIPIUL SIBIU a readus în prim plan imaginea femeii de succes, în cadrul celei de-a 14 -a Cafenele Politice, cafenea ce s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută și destinsă, miercuri seara  la Amber Cafe.

”Ne-am bucurat ca au dat curs invitației nostre femei de succes cu povești uluitoare, și anume Daniela Cîmpean, Titonia Zegrea Magda, Ramona Tiepac, Ana Gabor, Violeta Ghîndilă și Simon Sanda, care ne-au împărtășit câte ceva din incredientele  REȚETEI SUCCESULUI”, spun tinerii liberali.
Pornind de la experiența de viață, atât în mediul privat, cât și cel public a acestor personalități feminine angajate intens în viața comunitară a Sibiului, am conturat câteva idei fundamentale ce stau la evoluția unei femei în societate, cum ar fi: succesul stă în noi înșine, indiferent de mediul din care provenim, de educație, cultură sau religie; să respectam cea mai de preț monedă – timpul; să ne căutăm acel echilibru spiritual, emoțional, fizic, pentru a stabili canale de comunicare cu toată lumea.
Statutul de mamă, soție nu este o piedică în calea succesului unei femei, ci o bază puternică de inspirație, energie și vitalitatea pentru cariera acesteia”, au mai spus aceștia. campeanAcest eveniment face parte din Agenda Femeii din România, proiect la nivel național ce promovează egalitatea de șanse a femei în rândurile bărbaților, atât în mediul politic, cât și în mediul public.

Ultima oră

Comentariul meu