VIDEO - Percheziții la traficanți de droguri. Se fac controale inclusiv acasă la Cheloo de la trupa Paraziții!
FOTO arhivă

traficant de droguri perchezitii descinderi mascatiProcurori de la DIICOT efectuează miercuri dimineață un număr de zece percheziții în mai multe locuințe vizate de trafic de droguri. Perchezițiile au loc în București și Prahova, iar printre domiciliile vizate se numără inclusiv cel la lui Cheloo de la trupa Paraziții.

Procurorii DIICOT Ploieşti fac, miercuri, zece percheziţii într-un dosar de trafic de droguri, în Bucureşti şi judeţul Prahova, inclusiv la locuinţa lui Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo din trupa Paraziţii, 90 de persoane urmând a fi duse la audieri, anunta news.ro.
Potrivit unor surse judiciare, procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti fac, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Prahova, într-un dosar care vizează infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.
Conform surselor citate, printre locuinţele unde au loc percheziţii se numără şi cea a lui Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo, membru al trupei hip hop Paraziţii.
În acest dosar, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploieşti 90 de persoane. Sursele judiciare spun că zece persoane vor fi audiate ca suspecţi de trafic de droguri, iar celelalte 80 în calitate de consumatori de droguri. Aceleaşi surse afirmă că anchetatorii îl vor audia pe Cheloo în calitate de suspect, la el fiind găsite câteva grame de droguri. Info: news.ro video: observatorulph.ro

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu