tâlhărie pe bulevardul vasile milea din sibiu. un bărbat din alba, autorul acesteia!
Foto Arhiva

talharieUn bărbat de 29 de ani din Alba, a tâlhărit o persoană în plină stradă, marți în jurul orei 17.30, după care a luat-o la fugă. Acesta a fost prins de poliție după scurt timp, în zona teatrului ”Radu Stanca” din Sibiu.

În data de 29 martie, în jurul orei 17,30, un sibian a anunţat Poliţia Municipiului Sibiu că a fost martorul unei tentative de tâlhărie în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea, unde un bărbat a încercat să smulgă un lănţişor de la gâtul victimei după care a fugit spre zona centrală a municipiului.
Pe baza descrierii amănunţite făcute de martor, poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea persoanei necunoscute pe Bulevardul Corneliu Coposu, în zona Teatrului „Radu Stanca”.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Alba, faţă de care s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. În data de 30 martie, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi aplicarea măsurii de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii activităţii infracţionale a persoanei în cauză.
În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu