media music awards de la sibiu este cel mai popular eveniment muzical din românia. după untold-ul de la cluj

media music awards sibiu 2015 (6)Media Music Awards este pe locul 3 in topul celor mai populare evenimente din Romania, respectiv locul 2 in topul evenimentelor muzicale romanesti, potrivit FaceBrands.ro – serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania.

Cu 118.306 fani ai evenimentului de la Sibiu, Media Music Awards –  un eveniment de o singura seara –  a depasit cele mai importante evenimente muzicale din Romania, precum Electric Castle Festival (festival de 4 zile) sau Transylvania Calling (festival de 7 zile), si se situeaza imediat dupa Untold Festival (festival de 3 zile), care are 178.157 fani.
Succesul Media Music Awards se datoreaza unei comunitati bine inchegate de fani activi ai retelei de socializare, fani care asteapta cu nerabdare si editia 2016 a evenimentului de la Sibiu.

Despre MMA
Media Music Awards este singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, in mod transparent si de necontestat.
Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din anul precedent editiei respective. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet.
Media Music Awards 2016 se afla la a cincea editie anuala si este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu