cauţi un loc de muncă? poate ai noroc la bursa generală a locurilor de muncă de la sibiu
Foto Arhiva

bursa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează joi, 14 aprilie 2016 „Bursa generală a locurilor de muncă” în Sibiu (la Sala Redal Event, str. I. Sebastian Bach nr.4, Cartier Lazaret) şi Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.30.

Aceasta măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea locului de muncă actual, participarea atât a agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită.
Prin intermediul bursei generale a locurilor de muncă organizate anul trecut au fost angajate 212 persoane.
Angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Aurel Vlaicu, nr. 31 – 33, tel. 0269/843731; 0269/846710.
De asemenea rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4-15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”.
Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.
Această inițiativă a SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.
ANOFM va participa la eveniment prin acțiuni specifice, respectiv: organizarea bursei generale a locurilor de muncă în data de 14 aprilie 2016 și discuții cu patronatele și sindicatele reprezentative la nivel național, în vederea îmbunătățirii colaborării și întărirea parteneriatelor cu angajatorii.
Informații utile despre eveniment se pot accesa la adresa http://employersday.eu/

 

Ultima oră

Comentariul meu