csu joacă miercuri din nou în ”derby de ardeal”. sibiul merge încrezător la cluj!

csu sibiu- scm u craiova paunCSU Sibiu va juca miercuri de la ora 19.00 în deplasare cel de al patrulea meci din acest sezon cu U Cluj. Gazdele clujene conduc cu 2-1 la scorul general, dar la CSU revine căpitanul Calotă. Meciul nu este televizat.

Sibiul merge la Cluj în primul rând să repete jocul bun făcut în etapa trecută în fața Mureșului. Atmosfera la echipă este bună lucru, care îi face pe jucători să fie încrezători în șansele de a obține un succes în ”Derby de Ardeal”. ”Clujul joacă după un meci în care au pierdut, dar noi mergem încrezători că vom face un meci bun. Sperăm să ni se alăture și Kevin (n.r. Octavian Popa Calotă), pentru ca rotația noastră de bază să fie mai lungă și astfel să facem un meci mai bun și, de ce nu, să obținem și un rezultat pozitiv”, a spus Georgian Păun.
Fleșeriu vrea în primul rând constanță în evoluția jucătorilor săi pe tot parcursul meciului și apoi continuarea seriei de evoluții bune a Sibiului. ”Cred că cei de la Cluj vor da maximul în meciul de mâine pentru a-și mai recupera din imagine, după ce au pierdut atât de tare cu Steaua. Noi trebuie să ne continuăm seria de jocuri bune, să nu mai avem inconstanța pe care am avut-o cu Oradea, și sperăm că va fi un meci frumos. Va trebui să nu le mai permitem să facă atât de multe recuperări ofensive, așa cum au făcut în meciul de la noi acasă, atunci când au câștigat. De asemenea, va trebui să încercăm să nu le mai permitem agresivitatea din apărare, să jucăm rapid, și să fim constanți pe toată perioada meciului. Spun acest lucru pentru că în meciul trecut am avut o cădere în sfertul trei, iar aceasta ne-a constat până la urmă meciul. În continuare avem accidentări, dar mergem mai departe cu ele, așa cum am făcut și în ultimele trei meciuri, și sperăm că cei din teren vor face maximul posibil”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
Meciul de la Cluj nu este din păcate televizat. După această deplasare CSU se întoarce acasă, acolo unde va juca împotriva celor de la SCM U Craiova, duminică, 3 aprilie, de la 19:45.

Ultima oră

Comentariul meu