femeie inima

Heather este o mamă din Statele Unite, ce în 2013 şi-a pierdut fiul în vârstă de numai şapte luni.

Lucas a murit atunci cand se afla sub supravegherea femeii care il ingrijea. Pentru ca din acel moment a vrut ca nimeni nu sa nu mai treaca prin acele clipe de cosmar, Heather a donat organele fiului ei pentru trei persoane care aveau nevoie de ajutor pentru a castiga lupta cu viata.
Una dintre persoanele care au beneficiat de organele lui Lucas a fost o fetita in varsta de 4 ani, pe nume Jordan, care si-a petrecut majoritatea timpului in spitale din cauza unei boli congenitale la inima.
In filmuletul de mai jos, Heather o intalneste pe fetita, iar cu ajutorul unui stetoscop poate sa auda inima fiului sau in pieptul fetitei. Drept multumire ca a salvat-o, Jordan i-a oferit femeii un ursulet de plus care avea inregistrate bataile inimii lui Lucas.
Momentul intalnirii dintre cele doua familii a emotionat o lume intreaga si a strans aproape jumatate de milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare sa pe internet.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=3ONunH_ql5M” splash=”https://i.ytimg.com/vi/3ONunH_ql5M/maxresdefault.jpg” caption=”Mom hears son’s heartbeat after his death”]
Sursa www.protv.ro

Ultima oră

Comentariul meu