tsd sibiu are un nou lider. cine a fost votat

 

beneamin presecan

La finalul săptămânii s-a desfășurat, la Sibiu, Conferința de alegeri a organizației județene Sibiu a tineretului social – democrat. Delegații participanți au ales, pentru un mandat de 4 ani, Consiliul și Președintele organizației județene de tineret.

Președinte al tineretului social – democrat din județul Sibiu a fost ales Beniamin Presecan. În vârstă de 31 de ani, membru PSD din anul 2013, noul președinte lucreză ca inginer într-o companie privată. Motto-ul sub care Beniamin Presecan și-a prezentat candidatura este: “Pentru un om de cuvânt și o treaba bună, făcută împreună, contează pe mine !”
La eveniment au participat, ca invitați, Gabriel Petrea, președintele TSD la nivel național și Ioan Cindrea, președintele PSD Sibiu. În intervenția sa Gabriel Petrea a reamintit rolul TSD de a continua să pună în practică programe cu impact asupra vieţii tinerilor din România și de a pregăti profesionişti pentru administraţia locală şi centrală.
Ioan Cindrea a precizat că la nivelul organizației județene Sibiu a PSD s-a stabilit ca la alegerile locale din luna iunie, tinerilor social – democrați să le fie asigurat, cel puțin, un loc în prima treime a fiecărei liste de candidați.

Ultima oră

Comentariul meu