video foto iarna s-a întors la sibiu. în păltiniș și bâlea lac a nins puternic!

paltinis1Vremea capricioasă de noaptea trecută a făcut ca la Sibiu, iarna să își reintre în drepturi, chiar dacă ne apropiem de finele lunii martie. În Păltiniș a nins de asemenea destul de tare și drumul spre Sibiu a fost acoperit de zăpadă. La Bâlea Lac stratul de omăt măsoară acum 168 de centimetri.

Avertizarea meteorologilor cum că de joi seară și până vineri seară temporar vor fi precipitaţii și că la munte va ninge, în zonele subcarpatice vor fi mai ales lapoviţe şi ninsori, iar în restul teritoriului vor predomina ploile, s-a adeverit.
Județul Sibiu a fost acoperit noaptea trecută de un strat de zăpadă consistent care variază între 3 centimetrii în capitala județului și 168 de centimetri la Bâlea Lac.balea lac
Dacă în Sibiu zăpada așternută noaptea trecută s-a topit în mare parte, la Păltiniș de exemplu stratul este destul de gros și măsura la ora 9,00 nu mai puțin de 25 de centimetri. zooDe altfel cei de la Drumuri și Poduri au fost nevoiți să intervină cu utilajele de deszăpezire pe drumul dintre Rășinari și stațiune.paltinis2
La Bâlea Lac, stratul de zăpadă a crescut datorită ninsorilor din ultimele 24 de ore, iar acum acolo acesta are o grosime de 168 de centimetri.
Urmăriți mai jos imagini video în direct de la Bâlea Lac.

YouTube video

YouTube video

surse foto: Arena Platos, Primaria Sibiu, Cabana Balea Lac

Ultima oră

Comentariul meu