gara bonn

Gara din Bonn a fost evacuată, în urma unei alerte cu bombă, în timp ce, la Koln, un număr important de poliţişti a fost desfăşurat în centrul oraşului, relatează presa germană. Poliţia a închis complet zona gării din Bonn şi au verificat-ot cu câinii antrenaţi să detecteze explozibili. Compania feroviară germană a anunţat că a redirecţionat trenurile pentru a ocoli gara şi că o parte dintre pasageri au fost transportaţi cu autocarele.

În jurul orei locale 19 gara a fost redeschisă, Poliţia a declarat că nu există nicio ameninţare. Trenurile au revenit la programul normal, iar poliţia germană desfăşoară o amplă operaţiune de căutare a bărbatului care a sunat la Pompieri şi a anunţat că în gara principală se află o bombă.
Primele informaţii susţin că un bărbat care vorbea prost limba germană a sunat la Pompierii din Bonn la ora locală 4.15 şi a spus că a fost lăsată o bombă la gara centrală din oraş. Un reprezentant al Poliţiei susţine, pentru sursa citată, că au identificat cabina telefonică din oraş de unde a fost făcut apelul şi că martorii susţin că este vorba de un bărbat de 1,8 m, purtând o jachetă roşie şi, după aspect, din sudul Europei, mai susţine sursa citată.
Sura www.news.ro, www.realitatea.net

 

Ultima oră

Comentariul meu