polițistul care și-a omorât soția și se ascundea la un schit din județul sibiu, condamnat la ani grei de închisoare

criminal-brasovFostul polițist militar care și-a ucis soția în luna decembrie a anului trecut și a fost prins că se ascundea într-un schit din județul Sibiu, a fost condamnat de instanță la 12 ani de închisoare.

Un fost poliţist militar acuzat că, în decembrie anul trecut, şi-a ucis soţia în apartamentul din Braşov în care locuiau, după care a fugit şi s-a ascuns la un schit din Sibiu, a fost condamnat la 12 ani de închisoare de Tribunalul Braşov, însă decizia nu este definitivă, anunta news.ro.
Magistraţii Tribunalului Braşov l-au condamnat pe Dorin Giurgiu la 12 ani de închisoare şi l-au obligat să achite celor doi copii ai săi daune de câte 200.000 de lei, iar bunicii materne a acestora daune de 100.000 de lei.
Sentinţa instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Braşov în termen de zece zile de la comunicare.
”Condamnă pe inculpatul Dorin Giurgiu, pentru omor, la pedeapsa de 12 ani de închisoare şi cinci ani de interzicere a unor drepturi, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat. Obligă inculpatul să plătească daune morale după cum urmează: către numita Viorica Chiorean suma de 100.000 lei; către minorii Giurgiu Horia Andrei şi Giurgiu Ianis Ştefan, reprezentaţi de Viorica Chiorean, câte 200.000 lei“, se arată în sentinţa magistraţilor.
Crima a avut loc în decembrie anul trecut, femeia de 36 de ani fiind strangulată de soţul său în apartamentul lor din Braşov. Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit de mama acesteia care venise să aducă nepoţii acasă. Imediat după săvârşirea faptei, Dorin Giurgiu a fugit, fiind găsit câteva zile mai târziu la un schit din Sibiu. Cei doi soţi au doi băieţi – unul de opt ani şi altul de doi ani. Sursa: news.ro

Ultima oră

Comentariul meu