poliția a intervenit la bătaia dintre finul lui iohannis și un părinte al unei tenismene. iată dovada!

marius vecerdea

Scandalul dintre Pavel Găvănescu, tatăl unei tenismene, şi Marius Vecerdea, finul lui Iohannis şi organizatorul unui turneu de tenis de la Sibiu, a ajuns la poliţie. Pavel Găvănescu a sunat la 112 şi a chemat oamenii legii, după ce, spune el, a fost lovit şi înjurat de Vecerdea.

VEZI ŞI: VIDEO – Finul lui Iohannis reacționează după acuzațiile că ar fi BĂTUT un părinte al unei tenismene. Vecerdea spune că EL A FOST cel AGRESAT!

Reprezentanţii IPJ Sibiu confirmă intervenţia poliţiştilor între cei doi. Mai mult, fiecare dintre ei a depus câte o plângere, unul împotriva celuilalt. Pavel Găvănescu pentru lovire, iar Marius Vecerdea pentru lovire şi ameninţare.

VEZI ŞI: Finul lui Iohannis, acuzat că l-a bătut pe tatăl unei fetițe în timpul unui turneu de tenis de la Sibiu. Vecerdea ar fi lovit cu pumnul!

„Există un apel la 112. Aspectele sesizate fac obiectul unor cercetări efectuate la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, fiind depuse reclamaţii de ambele părţi”, declară Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu