percheziții la sediile unor firme din sibiu. evaziune fiscală de aproape un milion de euro!

perchezitieNu mai puțin de 18 percheziții au loc miercuri dimineață la sediile unor firme din municipiul Sibiu, precum și în județele Dâmbovița și Gorj, dar și în Capitală. La activități participă și luptători S.I.A.S București și efective de jandarmi.

În această dimineață, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Dâmbovița și Gorj efectuează percheziții la persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 4.000.000 de lei, prin acte de evaziune fiscală, anunta agerpres.ro.
La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice Dâmbovița și Gorj efectuează 18 percheziții la sediile unor firme și la locuințele unor persoane din județele Gorj, Dâmbovița, Sibiu și municipiul București, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor și produselor reciclabile.
Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 — 2015, cei în cauză ar fi înregistrat în evidențele contabile operațiuni comerciale fictive, sustrăgându-se de la plata impozitelor datorate bugetului consolidat al statutului.
Prejudiciul creat prin desfășurarea acestei activități infracționale este de aproximativ 4.000.000 de lei. Un număr de 16 persoane vor fi conduse pentru audieri la sediile inspectoratelor de poliție din județele vizate. La activități participă și luptători S.I.A.S București și efective de jandarmi.

Ultima oră

Comentariul meu