video atentate la bruxelles – momentul exploziilor surprins de camerele de supraveghere. imaginile tragediei!

bruxellesCamerele de supraveghere de la aeroportul internaţional din Bruxelles, au surprins momentul celor două explozii avute loc aici. De asemenea alte patru deflagraţii au avut loc în staţii de metrou din capitala Belgiei. Cel puţin 13 persoane au murit, iar alte 35 au fost rănite în exploziile de la Bruxelles, anunţă VRT citat de Reuters.

Postul de televiziune Sky News a postat, pe pagina de Twitter, imagini din momentul exploziilor care au avut loc, marţi, pe aeroportul din Bruxelles, surprinse de o cameră de supraveghere.
Patru     explozii s-au produs la Bruxelles, în trei staţii de metrou diferite, dintre care una în apropiere de instituţiile UE.
Toate staţiile de metrou din capitala belgiană vor fi închise şi sunt în curs de evacuare. Exploziile s-au produs la scurt timp după ce două deflagraţii au avut loc, marţi dimineaţă, pe aeroportul din capitala europeană, soldate cu 11 morţi şi 30 de răniţi. Guvernul belgian a declarat nivelul patru de alertă teroristă, nivelul maxim.
Cel puţin una dintre exploziile de pe aeroportul din Bruxelles a fost provocată de un kamikaze, anunţă postul VRT. Sursa: news.ro

Ultima oră

Comentariul meu