veste proastă pentru maricuța și fosta secretară de la primăria șelimbăr. ce au decis magistrații de la alba!
Dan Maricuța a demisionat în 2015 în urma unui scandal de corupție de la vremea respectivă

maricuta-danFostul primar al comunei Șelimbăr, Daniel Maricuța și fosta secretară a primăriei din aceeiași comună, vor petrece următoarele 30 de zile tot în arest la domiciliu. Tribunalul Alba a prelungit măsura luată anterior.

Daniel Maricuța și Elena Scumpu nu vor fi cercetați sub control judiciar așa cum sperau cei doi. Fostul primar din Șelimbăr și fosta secretară a comunei, vor sta cel puțin următoarele 30 de zile tot în arest la domiciliul, conform unei decizii luată luni de Tribunalul Alba.
”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie / D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă: În baza art. 222 alin. 2 Cod procedură penală prelungeşte măsura arestului la domiciliu a inculpaţilor: 1. MARICUŢA IOAN DANIEL 2. SCUMPU ELENA (fostă Necşuleu) …pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 25.03.2016 până la data de 23.04.2016, inclusiv. În baza art.275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 21.03.2016, ora 15:30”, se arată în soluția dată de Tribunalul Alba.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Maricuţa înregistrat în timp ce ameninţă poliţiştii care i-au luat carnetul. Se laudă că le poate înscena o luare de mită!

Maricuta nu mai e primar la Selimbar. Motivul pentru care si-a dat demisia!

VIDEO FOTO: Primarul Maricuța a fost reținut de DNA! Și secretara primăriei Șelimbăr a fost reținută!

Maricuța și fără permis de conducere. A pierdut un proces cu poliția Sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu